Glutenfritt och saftigt bröd
- Holistic Caroline
- 12 mars 2022
- 1 min läsning
Ett riktigt gott och saftigt glutenfritt bröd med mycket smak.

Recept för 2 limpor:
- 12 dadlar
- 4 bananer
- 1/2 dl kokosolja
- 2 tsk kanel
- 1 tsk salt
- 6 ägg
- 6 dl mandelmjöl
- 2 dl bovetemjöl
- 2 dl hasselnötsmjöl
- 2 tsk bakpulver
- 1 dl solroskärnor
- 1/2 dl linfrön
- 1 dl torkade tranbär
- Pumpafrön till garnering
Gör såhär:
1. Mixa ihop bananer och dadlar till en jämn smet.
2. Rör i övriga ingredienser till en jämn tjock smet. Fyll två brödformar och strö över pumpafrön.
3. Grädda i 175 grader ca 45-50 min. Låt svalna minst en timme på galler innan ni skär i det.
Comments